۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۴۵

تغییر مدیریت و رویکرد جدید

فرهنگستان هنر «روایت زندگی استادانه» را با استاد شباهنگی کلید زد

فرهنگستان هنر «روایت زندگی استادانه» را با استاد شباهنگی کلید زد

«روایت زندگی استادانه» عنوان برنامه تازه‌ فرهنگستان هنر در راستای تجلیل از کارنامه هنرمندان پیشکسوت و اعضای پیوسته این فرهنگستان اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگستان هنر، علیرضا اسماعیلی سرپرست فرهنگستان هنر، عصر دیروز ۲۰ شهریور ماه با جلال شباهنگی گرافیست، نقاش، مجسمه‌ساز و عضو پیوسته فرهنگستان هنر دیدار و گفتگو کرد.

اسماعیلی در این دیدار  با اشاره به اینکه فرهنگستان هنر  متعلق به هنرمندان و خانه آنان است، اعضای پیوسته این فرهنگستان را ستون و جزو لاینفک فرهنگستان هنر دانست و اظهار امیدواری کرد با حضور این هنرمندان و با راهنمایی و کمک آن‌ها قدم‌های اساسی و موثری برداشته شود.

وی در ادامه، تجلیل از هنرمندان پیشکسوت به ویژه اعضای پیوسته فرهنگستان هنر را از جمله برنامه‌های پیش روی این فرهنگستان دانست و عنوان کرد: امید است با «روایت زندگی استادانه» که با محوریت مروری بر آثار و احوال هنرمندان و روایت زندگی هنری ایشان است، گامی کوچک در هنر این مرز و بوم برداریم.

اسماعیلی اظهار کرد: برای شروع، مروری بر زندگی، آثار و احوال شماــ‌استاد جلال شباهنگی‌ــ‌را در نظر گرفته‌ایم که با موافقت و همراهی شما امیدواریم بتوانیم تا پایان سال جاری آن را عملی کنیم.

جلال شباهنگی هنرمند پیشکسوت و عضو پیوسته فرهنگستان هنر نیز ضمن اظهار علاقه‌ برای همکاری گفت: کار هنری برای من همیشه ارجح‌تر از هر خواسته‌ای بوده و در ۴۵ سال فعالیت هنری‌ام، هیچگاه درخواست و توقعی نداشته‌ و ندارم؛ اما همچنان برای یاری آماده‌ همکاری هستم.

وی به آثار جدیدش اشاره کرد و افزود: بعد از آثاری که با موضوع کویر داشتم، به خلق آثار تازه‌ای در زمینه گل و مرغ پرداختم و خوشحال خواهم شد که بتوانم این آثار را در موسسه  فرهنگی هنری صبای فرهنگستان هنر به نمایش بگذارم.

جلال شباهنگی فارغ‌التحصیل رشته گرافیک در مقطع فوق لیسانس از کالج ایالتی سن‌خوزه کالیفرنیاست. این هنرمند در ۱۳۴۷ به عضویت هیات علمی دانشکده هنرهای زیبا درآمد و در سال ۱۳۸۱ بازنشسته شد.

وی تاکنون در دانشگاه‌های تهران، شاهد، شریعتی، سوره و الزهرا تدریس داشته است. شباهنگی عضو پیوسته فرهنگستان هنر است و در سال ۱۳۸۰، همزمان با بی‌ینال هفتم گرافیک و به همت مرحوم ممیز، از وی تجلیل به عمل آمد. او تا کنون چندین کتاب‌ ترجمه و تالیف کرده است که خلاقیت در رنگ که آشنای همه طراحان گرافیک، تصویرسازان و نقاشان است از جمله آن‌هاست.

همچنین نمایشگاه‌های متعددی از آثار او در  داخل و خارج از کشور برگزار شده است، که برگزاری نمایشگاه در گالری زروان، گالری قندریز، گالری سیحون، گالری سبز، گالری گلستان، گالری فرامرزی، فرهنگسرای بهمن، فرهنگسرای نیاوران، دانشکده شریعتی، دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، دانشگاه ایالتی وست ولیساراتوگا کالیفرنیا، موزه هنرهای مدرن ترایتون شمال کالیفرنیا، گالری بوشهری (کویت)، مرکز فرهنگی ریاض (عربستان) و...  از آن جمله است.

کد خبر 4401352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha